Вбивство українців у Німеччині – у Bild розкрили нові деталі справи

Вбивство українців у Німеччині – у Bild розкрили нові деталі справи

Після вбивства двох українців у місті Мурнау з'явився меморіал, який присвячений жертвам-українцям. Люди приносять туди квіти, прапори України та свічки.

Про це пише Bild.

Зазначено, що в МЗС підтвердили той факт, що загиблі були військовослужбовцями.

"За попередніми даними, загиблі громадяни були військовослужбовцями, які проходили медичну реабілітацію в Німеччині. Українські консули уточнюють інформацію щодо підрозділів, у яких служили загиблі, та встановлюють звʼязок із їхніми рідними", - йдеться у повідомленні.

Зокрема міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба доручив Департаменту консульської служби МЗС і Генеральному консульству в Мюнхені тримати справу на особливому контролі та перебувати у постійному контакті з правоохоронними органами ФРН.

Також у МЗС повідомили, що у вбивстві військових 23 та 36 роки підозрюють громадянина росії.

"За інформацією Генерального консульства України у Мюнхені, поліція Гарміш-Партенкірхен затримала за підозрою у вчиненні подвійного вбивства 57-річного громадянина РФ. Наразі триває слідство", - пояснили у міністерстві.

У виданні зазначили, що згідно з інформацією поліції, наразі немає жодних доказів того, що злочин пов'язаний із загарбницькою війною росії проти України. 

Нагадаємо, що у Німеччині вбили двох українців.