На Україну очікують заморозки і похолодання: погода на середу

На Україну очікують заморозки і похолодання: погода на середу

В Україні протягом кількох днів спостерігатимуться заморозки, найближчої ночі заморозки ймовірні на півночі та заході. У ніч на 9 травня та в ніч на 10 травня заморозки поширяться на більшу частину території України, окрім південної частини.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

За її прогнозом, завтра вдень в Україні температура повітря коливатиметься в межах +13+18 градусів, на крайньому півдні та на Закарпатті місцями +20+22 градуси.

"Антициклон із північного заходу Європи відсуває опади з нашої території, тому дощі на півдні та сході затримаються лише найближчої ночі, а вдень 8 травня та впродовж 9 травня переважатиме повсюди суха погода", - зазначила вона.

У Києві найближчої ночі +2+5 градусів, на околицях можливі заморозки, завтра вдень +13+15 градусів, не спекотно, одягайтеся трохи тепліше. Дощів не передбачається.

Діденко додала, що свіжа погода протримається до кінця тижня, на в неділю в Україні буде помірно тепло, +15+20 градусів, 12 травня переважно без опадів, хіба вдень невеликий дощ пройде місцями в північних областях України.