Шедеври класичної музики у виконанні Академічного симфонічного оркестру

Шедеври класичної музики у виконанні Академічного симфонічного оркестру

28 вересня 2019 року Луганська обласна філармонія запрошує на концерт Академічного симфонічного оркестру. Головний сюрприз цього вечора – запрошений диригент з Австрії Вернер Хакль та солістка Анна Сонг фортепіано /Китай-США-Австрія/.

Вернер Хакль – відомий диригент міжнародного рівня, професійний музикант, професор в Університеті музики і виконавських мистецтв у Відні. Як президент Австрійського товариства сучасної музики, він привів суспільство до великого успіху та за свою роботу був удостоєний честі австрійської держави. Вернер Хакль викладає на майстер-класах для студентів-слухачів з усього світу. Він є директором Віденського ансамблю артистів, диригентом Віденського оркестру артистів і майстром традиційної духової музики Original Kaiserjaeger.

Під керівництвом запрошеного диригента артисти Академічного симфонічного оркестру даруватимуть слухачам твори найвідоміших композиторів світу: М.І. Глінки, С.В. Рахманінова, Йоганна, Едуарда та Йозефа Штраусів та Курта Шміда.

У Концерті для фортепіано з оркестром № 2, до мінор С.В. Рахманінова партію на фортепіано виконає запрошена солістка Анна Сонг фортепіано /Китай-США-Австрія/ - талановита піаністка, органістка, лауреат багатьох міжнародних конкурсів. Анна виступала в якості солістки з симфонічними оркестрами філармоній Іспанії, Чехії, Таїланду та багатьох інших країн. Навчалася грі на фортепіано з 5 років, а в 10 почала опановувати орган. Анна Сонг стала наймолодшою органісткою Китаю, зараз мешкає у Відні.

Не пропустіть! Тільки 28 вересня 2019 року о 18:00 у Концертній залі Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва Вас захопить чудова атмосфера класичної музики, розкішне звучання Академічного симфонічного оркестру і стихія різноманітних ритмів і стилів!

У програмі:
М.І. Глінка - увертюра до опери «Руслан і Людмила»
С.В. Рахманінов - Концерт для фортепіано з оркестром № 2, до мінор
Йоганн Штраус- марш з оперети «Циганський барон», полька «Ліс Крапфенвальдль»,
вальс «Віденські жінки», чардаш з оперети «Летюча миша»,
Едуард Штраус - полька «Шлях відкритий»
Йозеф Штраус- полька «Свято Вогню»
Курт Шмід – «Spazierschweber-Walzer»

Лектор-музикознавець: Тетяна Пліс
Диригент: Вернер Хакль /Австрія/
Солістка: Анна Сонг фортепіано /Китай-США-Австрія /
Квитки можна придбати:
- Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва:
24.09.2019 по 28.09.2019 з 12.00 до 17.00
- На сайті «KARABAS.COM» on-line
Ціна квитків – 50, 70, 80, 90 грн.
Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55
 

Галерея изображений

Шедеври класичної музики у виконанні Академічного симфонічного оркестру