«Співуча краса на осінні жнива» Запрошуємо на сольний концерт ансамблю пісні і танцю «Радани» Луганської обласної філармонії!

«Співуча краса на осінні жнива»  Запрошуємо на сольний концерт ансамблю пісні і танцю «Радани»  Луганської обласної філармонії!

2 листопада 2019 року о 18.00 ансамбль пісні і танцю «Радани» Луганської обласної філармонії запрошує всіх шанувальників народного мистецтва на сольний концерт з новою програмою «Співуча краса на осінні жнива»!

Ансамбль пісні і танцю «Радани» представить глядачам унікальний альянс музики, енергії та артистизму. Яскраві і виразні рухи, чудові фольклорні пісні, блискавичні костюми – абсолютно унікальні враження гарантовані вам після відвідування концерту, насиченого приємними сюрпризами та музичними подарунками.

Колектив «Радани» підготував для глядачів святковий різноманітний репертуар фольклорної музики, інструментальні твори, потужний вокал та цікаві хореографічні постановки! До ансамблю «Радани» входять молоді артисти, натхнені музиканти та пристрасні, з неймовірною енергетикою танцюристи. На слухачів чекають щирі українські пісні: «В темну нічку», «Ой, ходить сон коло вікон», «Ми коло», «Гей соколи!» та багато інших композицій у живому музичному супроводі.

На різних сценічних майданчиках України ансамбль «Радани» показував різноманітність народного фольклору України, демонстрував глядачам безцінні скарби культури та традицій українського народу. Щоб не пропустити виступ ансамблю пісні і танцю «Радани», необхідно заздалегідь купити квитки на сольний концерт, який відбудеться 2 листопада о 18.00 у концертній залі Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва!

Приходьте! Обіцяємо вам позитивний настрій та щирі емоції!
Художній керівник – Ілля Ханенко
Режисер-постановник – Алла Жуля

Квитки можна придбати:
- Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва:
29.10.2019 по 02.11.2019 з 12.00 до 17.00
- На сайті «KARABAS.COM» on-line
Ціна квитків – 30, 40, 50 грн.
Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55


 

Галерея изображений

«Співуча краса на осінні жнива»  Запрошуємо на сольний концерт ансамблю пісні і танцю «Радани»  Луганської обласної філармонії!