Запрошуємо взяти участь у Всеукраїнському пісенному конкурсі "Україна – це світло"

Запрошуємо взяти участь у Всеукраїнському пісенному конкурсі "Україна – це світло"

Дата: Вторник, 1 Сентябрь, 2020 - Среда, 30 Сентябрь, 2020

Где: онлайн на території України

Громадська організація «Сєвєродонецька молодіжна рада» разом з БФ «Патріот миру» оголошує набір на Всеукраїнський пісенний конкурс «Україна – це світло», що проводиться за фінансової підтримки Міністерства молоді та спорту України в рамках Державної цільової програми «Молодь України» на 2016-2020 роки.

До участі у конкурсі запрошуються учасники (сольний виконавець / гурт), які є громадянами України або постійно проживають в Україні та яким на дату початку Конкурсу (31 серпня 2020 року) повинно бути не менше 8 і не виповнилось 19 років. Учасником вважається одна творча одиниця, тобто один виконавець (соліст) або дует, або тріо, або ансамбль до 6 чоловік включно.

Мета конкурсу:
• виявлення та підтримка вокально обдарованих дітей та молоді України;
• розвиток та популяризація вокального дитячого мистецтва України;
• збереження і примноження української пісенної спадщини;
• сприяння створенню молоддю з різних регіонів України спільного українського культурного простору, встановлення творчих контактів між учасниками;
• заохочення і впровадження змагальності серед педагогів вокалу, а також серед навчальних закладів Міністерства культури України та Міністерства освіти України.

Строки проведення конкурсу: з 01 вересня по 10 листопада 2020 року.
Кінцевий термін прийому заявок - 30.09.2020 р.


Конкурс проходить в трьох номінаціях, для трьох вікових категорій. Для відібраних переможців Конкурсу запланований приїзд в Київ для запису та зйомки пісень. А найголовніше – це запис на студії звукозапису, зйомка та монтаж відеороликів, розміщення відеороликів переможців на youtube-каналі Конкурсу, підготовка до ефірної трансляції на телеканалі "Малятко-ТВ".

Місце проведення Конкурсу «Україна – це світло» - онлайн.

Просимо Вас проінформувати потенційних учасників та учасниць Вашого населеного пункту щодо можливості участі у Всеукраїнському конкурсі «Україна – це світло».

Посилання на Анкету учасника (колектив) тут.

Посилання на Анкету учасника (соліст) тут.

Посилання на Положення конкурсу «Україна це світло» тут.