Запрошуємо на захід "Творчий вечір"

Запрошуємо на захід "Творчий вечір"

Дата: Пятница, 25 Сентябрь, 2020

Время: 17:30

Где: Громадський майданчик "ХочуБуду"

Хочеться чогось неординарного і водночас цікавого? Ми поєднали слова «культура» і «вечір» та зробили захід, який не залишить вас байдужими!

Запрошуємо вас 25 вересня до Громадського майданчика «ХочуБуду», де ви потрапите в приголомшливу атмосферу живих виступів:

  • коміка Дмитра Ратинського, полуфіналиста «Ліга сміху" у Луганській та Донецькій області, учасника проекту "Stand Up UA" – юнака, який об’їхав 10 міст з монологом #ПОКАДВАДЦАТКА;
  • музичного гурту «Dilemma» в складі Ляни Одинець та Юрія Новікова, який виконує кавер версії популярних пісень та вважає основним напрямком свого розвитку живі виступи і запис власних композицій;
  • та Ярослава Кривобока – артиста, який щиро хоче поділитися своєю творчістю зі всіма жителями та гостями нашого міста.

Почувши хоча б раз наших гостей та їх виступи, неможливо залишитися байдужим до їх творчості. У звуках музики, в текстах пісень та монологів є щось таке, що вабить, що заворожує, і щось настільки близьке кожному з нас. Виступи наповнені почуттями, емоціями, енергетикою, харизмою ... в них відчувається життя!

Проведіть своє дозвілля незвично та водночас цікаво!

Беріть своїх друзів і рідних, реєструйтеся за посиланням та приходьте до Громадського майданчику «ХочуБуду».

*Відвідування заходу "Культурний вечір" є безкоштовним.

Дата: 25 вересня 2020 року
Час: 17:30-19:00
Місце: Громадський майданчик "ХочуБуду" (вул. Гагаріна, 78Б, 1 поверх)

Відповіді на свої запитання ви можете отримати:

Проєкт “Академія можливостей” реалізується громадською організацією “Сєвєродонецька молодіжна рада” за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт "Демократичне врядування у Східній Україні".

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #культурнийвечір