До Міжнародного Дня музики – концерт Академічного симфонічного оркестру!

До Міжнародного Дня музики – концерт Академічного симфонічного оркестру!

25 вересня 2020 року Луганська обласна філармонія запрошує на концерт Академічного симфонічного оркестру під керівництвом диригента Богдана Івахіва. Артисти Академічного симфонічного оркестру даруватимуть слухачам твори відомих композиторів Австрії та Чехії. У виконанні оркестру прозвучать приємні мелодії, яскрава творчість композиторів Вольфганга Амадея Моцарта та Антоніна Дворжака.

Приємним сюрпризом для всіх присутніх стане участь у концерті запрошеної солістки, Анастасії Полуденної (м. Киів). Анастасія – українська скрипалька, лауреат всеукраїнських конкурсів.
В цей вечір Анастасія Полуденна у супроводі Академічного симфонічного оркестру виконає твір В.А. Моцарта – «Концерт №3 для скрипки з оркестром», соль мажор, який був написаний у 1775 році та належить до найбільш характерних зразків скрипкового концерту епохи Віденського класицизму.
Також для всіх присутніх у виконанні артистів Академічного симфонічного оркестру звучатиме «Симфонія №8», до мажор, Антоніна Дворжака – твір, який складається з 4 частин.
Не пропустіть! Тільки 25 вересня 2020 року о 18:00 у Концертній залі Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва Вас захопить чудова атмосфера класичної музики, розкішне звучання Академічного симфонічного оркестру!
Відчуйте справжню насолоду від музичного мистецтва! Ви будете зачаровані прекрасною музикою та її професійним виконанням.

У програмі:
В.А. Моцарт – Увертюра до опери «Чарівна флейта»
В.А. Моцарт – Концерт для скрипки з оркестром №3, соль мажор
А. Дворжак – Симфонія №8, соль мажор
Лектор-музикознавець: Тетяна Пліс
Диригент: Богдан Івахів
Солістка: Анастасія Полуденна, скрипка /м. Київ/
Квитки можна придбати:
- Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва:
22.09.2020 – 25.09.2020 – з 12.00 до 17.00
Ціна квитків – 90 грн.
Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55

У зв’язку з карантинними заходами та дозволеною до продажу обмеженою кількістю місць у концертній залі, ціна квитків незалежно від ряду єдина – 90 грн.
 

Галерея изображений

До Міжнародного Дня музики – концерт Академічного симфонічного оркестру!