Ансамбль пісні і танцю «Радани» запрошує прихильників музичного мистецтва на ювілейний концерт!

Ансамбль пісні і танцю «Радани» запрошує прихильників музичного мистецтва на ювілейний концерт!

4 грудня 2020 року о 18.00 Ансамбль пісні і танцю «Радани» Луганської обласної філармонії запрошує на ювілейний концерт!
Ансамбль пісні і танцю «Радани» – яскравий, молодий та перспективний колектив, який з 2015 року наполегливо працює над вивченням, відтворенням та розвитком українських традицій, української пісенної та хореографічної спадщини. Ансамбль збирає, художньо обробляє та пропагує народну творчість, створює нові пісні, танці та театралізовані вокально-хореографічні картини з життя Луганщини. В репертуарі ансамблю є твори української та зарубіжної класики. Ансамбль пісні і танцю «Радани» за 5 років існування провів багато концертів в різних містах України, колектив є лауреатом багатьох міжнародних конкурсів. А 4 грудня 2020 року артисти даруватимуть жителям і гостям Сєвєродонецька довгоочікувану нову концертну програму, спеціально підготовлену до ювілею!

В програмі концерту колективу «Радани» глядачів очікує багато приємних сюрпризів – великий та різноманітний репертуар фольклорної музики, інструментальні твори, потужний вокал, незабутні хореографічні номери, а також колоритне звучання завдяки використанню народних музичних інструментів! Крім цього, на концерт до артистів ансамблю «Радани» завітають колеги – Академічний симфонічний оркестр та гурт «БеZМеЖ», які також виступатимуть на сцені та даруватимуть гарний настрій всім присутнім у залі. Артисти ансамблю «Радани» вже з нетерпінням чекають на зустріч з улюбленими слухачами, щоб подарувати незабутню музичну подорож! Приходьте! Обіцяємо вам позитив та щирі емоції! Чекаємо на Вас 4 грудня 2020 року о 18.00 у концертній залі «Сєвєродонецького коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва».

Художній керівник – Ілля Ханенко
Режисер-постановник – Алла Жуля

Квитки можна придбати:
- Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва:
01.12.2020 по 04.12.2020 - з 12.00 до 17.00
Ціна квитків – 60 грн.
Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55
Бронювати квитки можна з 28.11.2020 за телефоном: 095-538-49-26.


У зв’язку з карантинними заходами та дозволеною до продажу обмеженою кількістю місць у концертній залі, ціна квитків незалежно від ряду єдина – 60 грн.

Галерея изображений

Ансамбль пісні і танцю «Радани» запрошує прихильників музичного мистецтва на ювілейний концерт!