Новорічний концерт «Святкова музика кіно» у виконанні Академічного симфонічного оркестру!

Новорічний концерт «Святкова музика кіно» у виконанні Академічного симфонічного оркестру!

18 грудня 2020 року у концертній залі Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва відбудеться концерт Академічного симфонічного оркестру Луганської обласної філармонії, який подарує глядачам особливу програму. Саме в цей день артисти представлять музику кращого світового кіно, рок-хіти та музику гарного настрою під керівництвом диригента Богдана Івахіва.

До новорічних свят артисти підготували для слухачів багато сюрпризів «під ялиночку» – музиканти даруватимуть мелодії з найвідоміших фільмів світу. Дивовижна кіно-програма концерту передбачає виконання саундтреків до фільмів, які всі так люблять та хочуть знову згадати напередодні Нового Року. Артисти оркестру поділяться своїми щирими почуттями за допомогою чарівної музики з кінострічок: «Один вдома», «Амелі», «Швидкий та мертвий», «Іронія долі», «Роккі». Крім цього, у концерті візьмуть участь солісти ансамблю пісні і танцю «Радани» та гурту «БеZМеЖ», які заспівають пісні з улюблених кінофільмів та подарують гарний настрій всім присутнім у залі.

Щоб не пропустити унікальну музичну подію, необхідно завчасно придбати квитки на святковий яскравий концерт, який відбудеться 18 грудня 2020 року о 18.00 у концертній залі «Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва»! Подаруйте собі надзвичайний вечір і відвідайте концерт музики кіно у виконанні Академічного симфонічного оркестру.

Диригент – Богдан Івахів

Квитки можна придбати:
- Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва:
15.12.2020 – 18.12.2020 з 12.00 до 17.00
Ціна квитків – 100 грн.
Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55


У зв’язку з карантинними заходами та дозволеною до продажу обмеженою кількістю місць у концертній залі, ціна квитків незалежно від ряду єдина – 100 грн.

Галерея изображений

Новорічний концерт «Святкова музика кіно» у виконанні Академічного симфонічного оркестру!