Запрошуємо на концерт гурту «БеZМеЖ» Луганської обласної філармонії!

Запрошуємо на концерт гурту «БеZМеЖ» Луганської обласної філармонії!

27 лютого 2021 року естрадний гурт «БеZМеЖ» Луганської обласної філармонії запрошує на концерт присвячений пам’яті Володимира Висоцького!

Нова програма концерту гурту «БеZМеЖ» включає в себе кращі пісні Володимира Висоцького, які зазвучать в іншій інтерпретації, з новим аранжуванням. Колектив «БеZМеЖ» зіграє концерт присвячений артисту, чий талант вже декілька десятиліть не втрачає любов шанувальників. У затишній концертній залі Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергій Прокоф’єва музиканти згадають дивовижну та непересічну особистість – Володимира Висоцького.
У вас буде можливість почути відомі пісні у майстерному виконанні вокалістів гурту: «Кони привередливые»», «Корабли», «Певец у микрофона», «Песня о друге, які лунатимуть інакше ніж в оригіналі, але щиро, якісно та в теплій атмосфері. Для всіх присутніх гурт «БеZМеЖ» виконають багато композицій легендарного співака, які вразять вас яскравим виконанням та сильним вокалом. Всі пісні будуть супроводжуватися титрами українською мовою на екрані.
Щоб потрапити на сольний концерт гурту «БеZМеЖ», який відбудеться 27 лютого 2021 року о 18.00 у концертній залі Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва, купуйте квитки у касі філармонії. Будьте впевнені, атмосфера драйву та яскравих вражень Вам забезпечена!

Художній керівник – Олена Нежибовська
Квитки можна придбати:
- Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва:
23.02.2021 по 27.02.2021 з 12.00 до 17.00
Ціна квитків – 50 грн.
Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55

 У зв’язку з карантинними заходами та дозволеною до продажу обмеженою кількістю місць у концертній залі, ціна квитків незалежно від ряду єдина – 50 грн.

Галерея изображений

Запрошуємо на концерт гурту «БеZМеЖ» Луганської обласної філармонії!