Концерт Ансамблю пісні і танцю «Радани» Луганської обласної філармонії!

Концерт Ансамблю пісні і танцю «Радани»   Луганської обласної філармонії!

13 березня 2021 року о 18.00 Ансамбль пісні і танцю «Радани» Луганської обласної філармонії запрошує всіх шанувальників народного мистецтва на концерт «Святкуємо Масляну разом!». В цей день артисти ансамблю подарують не лише весняний настрій, а й яскраве свято, де всі присутні будуть з усмішками зустрічати Масляну. Адже ансамбль приготував для глядачів програму, насичену приємними сюрпризами та музичними подарунками. Українські обряди, весняні заклики, танцювальні номери приємно здивують всіх присутніх.

Колектив «Радани» підготував для глядачів святковий різноманітний репертуар фольклорної музики, інструментальні твори, потужний вокал та незабутні хореографічні номери! На слухачів чекають неймовірні українські пісні та багато інших композицій у живому музичному супроводі.

Творчий колектив ансамблю пісні і танцю «Радани» на чолі з художнім керівником Іллею Ханенко пропонують відсвяткувати Масляну разом 13 березня 2021 року! Артисти ансамблю пісні і танцю «Радани» чекають на зустріч з публікою о 18.00 у концертній залі Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва!

Художній керівник – Ілля Ханенко

Квитки можна придбати:
- Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва:
09.03.2021 по 13.03.2021 з 12.00 до 17.00
Ціна квитків – 60 грн.
Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55

У зв’язку з карантинними заходами та дозволеною до продажу обмеженою кількістю місць у концертній залі, ціна квитків незалежно від ряду єдина – 60 грн.

Галерея изображений

Концерт Ансамблю пісні і танцю «Радани»   Луганської обласної філармонії!