Нью-Йорк у Сєвєродонецьку – запрошуємо послухати бродвейські мюзикли у супроводі Академічного симфонічного оркестру

Нью-Йорк у Сєвєродонецьку – запрошуємо послухати бродвейські мюзикли у супроводі  Академічного симфонічного оркестру

20 березня 2021 року о 18.00 Луганська обласна філармонія запрошує всіх шанувальників музичного мистецтва на чарівний концерт Академічного симфонічного оркестру «GALA AMERICA» під керівництвом запрошеного диригента Любомира Ліщука!

Меломани, які прийдуть на концерт, відчують атмосферу Нью-Йорку 20-хх років минулого століття, адже звучатимуть найвідоміші шлягери з бродвейських мюзиклів, які не втрачають своєї популярності і вже давно стали класикою. За допомогою талановитих артистів оркестру пропонуємо доторкнутися до граней музичної душі через творчість відомих композиторів. У концерті прозвучать мелодії композиторів американського походження. У дивовижну країну усіяного зорями прапора вас запросить Джордж Гершвін, твори якого в цей вечір виконуватиме Академічний симфонічний оркестр.

До подорожі в цікаву країну вас запросить творчість одного з композиторів Британії Ендрю Ллойда Уеббера. В 2000-х роках він створив багато відомих композицій, став автором шістнадцяти мюзиклів, головні композиції деяких з них звучатимуть в цей вечір у виконанні артистів Академічного симфонічного оркестру. Також у концерті візьме участь лауреатка міжнародних конкурсів Олена Босенко, яка співатиме пісні з відомих мюзиклів для всіх присутніх.

Артисти Луганської обласної філармонії готують сєвєродончанам та гостям міста концерт з особливою програмою під керівництвом запрошеного диригента зі Львова – Любомира Ліщука. Отже, чекаємо на вас 20 березня 2021 року о 18.00 у концертній залі Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф'єва, щоб всі разом наповнитися неповторною атмосферою музичної душі.
Ведуча – Тетяна Пліс
Квитки можна придбати:
- Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва:
16.03.2021 по 20.03.2021 з 12.00 до 17.00
Ціна квитків – 100 грн.
Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55

У зв’язку з карантинними заходами та дозволеною до продажу обмеженою кількістю місць у концертній залі, ціна квитків незалежно від ряду єдина – 100 грн.
 

Галерея изображений

Нью-Йорк у Сєвєродонецьку – запрошуємо послухати бродвейські мюзикли у супроводі  Академічного симфонічного оркестру