До Дня Європи – концерт Академічного симфонічного оркестру з програмою творів європейського композитора!

До Дня Європи – концерт Академічного симфонічного оркестру з програмою творів європейського композитора!

14 травня 2021 року Луганська обласна філармонія запрошує на цікаву творчу музичну зустріч! Концерт Академічного симфонічного оркестру присвячений 180-річному ювілею відомого композитора Антоніна Дворжака!

Програма концерту передбачає виконання творів чеського композитора Антоніна Дворжака. Сєвєродонецькі слухачі будуть насолоджуватися задумливими проникливо ліричними мелодіями відомих композицій, серед яких Симфонічна увертюра «Карнавал», симфонічна увертюра «Серед природи», та «Чеська сюїта», які виконають артисти Академічного симфонічного оркестру. За диригентським пультом – Богдан Івахів.

У концерті візьме участь Народний артист України Іван Кучер /віолончель/ (м. Київ). Віолончеліст Іван Кучер – лауреат Всесоюзного конкурсу віолончелістів у Латвії (Даугавпілс, 1982 рік) та Міжнародного конкурсу імені М.В. Лисенка (Харків, 1992 рік), один із відомих українських музикантів, соліст Національного будинку органної та камерної музики України, професор Національної музичної академії України імені П.І. Чайковського. Іван Кучер зіграв більше 500 концертів з камерними і симфонічними оркестрами як соліст та як камерний виконавець у багатьох містах України, у Німеччині, Голландії, Югославії, Туреччині, Росії, Японії, Ірані. А в цей вечір для всіх цінителів класичної музики запрошений соліст з Києва Іван Кучер виконає Концерт для віолончелі з оркестром з популярного репертуару.

Ще один приємний сюрприз для всіх, хто скучив за класичною музикою – в цей вечір для всіх присутніх співатиме солістка Олена Босенко. Лауреатка багатьох всеукраїнських, міжнародних конкурсів та фестивалів виконає Арію русалки з однойменної опери Антоніна Дворжака.
Даруємо позитивний настрій та нескінченну красу музики у великій концертній програмі 14 травня 2021 року, о 18.00 у Концертній залі Сєвєродонецького фахового коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва.
Диригент – Богдан Івахів
Солісти – Народний артист України Іван Кучер /віолончель/ м. Київ
Олена Босенко /сопрано/
Лектор-музикознавець – Тетяна Пліс

Квитки можна придбати:
- Сєвєродонецький фаховий коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва:
11.05.2021 по 14.05.2021 - з 12.00 до 17.00
Ціна квитків – 100 грн.
Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55
 

Галерея изображений

До Дня Європи – концерт Академічного симфонічного оркестру з програмою творів європейського композитора!