Неймовірна жінка, що пише пісні!

Неймовірна жінка, що пише пісні!

Травень прийде швидше, аніж ви гадаєте! Уперше на Схід України приїде українська музикантка та продюсерка літературно-музичних проєктів Соломія Чубай.
Вхід вільний! Реєстрація за посиланням https://bit.ly/2RQUvZ2

Після проходження онлайн-реєстрації треба звернутися до каси Луганської обласної філармонії для отримання персонального запрошення, (в якому вказаний ряд та Ваше місце у концертній залі) на відвідання концерту або за телефонувати за номерами, вказаними на афіші для бронювання запрошення.

Соломія - авторка мистецького проєкту з симфонічним оркестром «Чубай.Україна.Любов. POETY». Цей концерт у рамках літературно-мистецького фестивалю «Кальміюс» покажемо на Донеччині та Луганщині!
Соломія Чубай з гуртом «Джалапіта» та Shockolad» виступатиме з симфонічним оркестром Луганської обласної філармонії у Краматорську та Сєвєродонецьку.

Відома музикантка устигає займатись громадською та благодійною активністю. А ще вона мама особливого хлопчика з аутизмом. У 2016 році Соломія створила проєкт «Колискові для Олекси» та видала альбом, щоб допомогти батькам та дітям поширити інформацію про аутизм в Україні.
У 2019 році Соломія Чубай реалізувала проєкт «Чубай. Україна. Любов. POETY», присвячений до 70-ліття від дня народження Грицька Чубая. Це поезія та музика, що об'єднують століття: від Лесі Українки до Грицька Чубая, від Василя Стуса до Сергія Жадана. Це проєкт про спадкоємність української поезії, а також любові і пам'яті впродовж століть.
Слідкуйте за нашими анонсами та долучайтесь до заходів літературно-мистецького фестивалю «Кальміюс»!
Проведення фестивалю "Кальміюс" стало можливим завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) USAID Ukraine - USAID Україна
Організатор фестивалю "Кальміюс" - Фонд розвитку громади #go2frg
Партнери фестивалю - PEN Ukraine, Управління культури і туризму ДонОДА,
Інформаційна підтримка - Антикризовий медіацентр та Kramatorsk Post
 

Галерея изображений

Неймовірна жінка, що пише пісні!