Маестро Курт Шмід запрошує на зустріч з живою музикою!

Маестро Курт Шмід запрошує на зустріч з живою музикою!

26 червня 2021 року Луганська обласна філармонія запрошує всіх бажаючих на довгоочікувану творчу зустріч! Чекаємо всіх, хто бажає поринути у неймовірний світ музичних чарів у супроводі Академічного симфонічного оркестру під керівництвом почесного головного диригента Курта Шміда!

Програма концерту передбачає виконання різноманітних творів. У всіх присутніх буде прекрасна можливість почути Симфонію №8 сі мінор Франца Шуберта, яка була написана композитором 1822 року й містить дві завершені частини, замість традиційних для класичного циклу 4-х, через що й отримала назву «Незакінчена». Але в цей вечір публіка почує цей твір в іншій інтерпретації – композитор Курт Шмід написав ще дві частини цієї симфонії і тепер твір Симфонія №8 є «Закінченою».

Академічний симфонічний оркестр порадує глядачів виконанням неперевершеного твору австрійського композитора Вольфганга Амадея Моцарта – Увертюри до комічної опери «Весілля Фігаро». Спочатку Моцарт задумав увертюру для цієї опери в традиційній італійській формі, тобто як повільну частину, обрамлену двома швидкими. Але потім він відмовився від повільного розділу, і навіть від такого ж вступу, і представив слухачеві жваву п’єсу – стрімкий шедевр, настільки ж гармонійний, як сама опера, і надзвичайно жвавий.

У продовженні концерту ви почуєте солістку Луганської обласної філармонії Олену Босенко. Лауреатка багатьох всеукраїнських, міжнародних конкурсів та фестивалів виконає «Ave Maria» Франца Шуберта, Чардаш Ілони з оперети «Циганська любов» Франца Легара та інші композиції.
Даруємо позитивний настрій та нескінченну красу музики у великій концертній програмі 26 червня 2021 року о 18.00 у концертній залі Сєвєродонецького фахового коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва.

Диригент – Курт Шмід (Австрія)
Солістка – Олена Босенко /сопрано/
Лектор-музикознавець – Тетяна Пліс

Квитки можна придбати:
- Сєвєродонецький фаховий коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва:
22.06.2021 по 26.06.2021 - з 12.00 до 17.00
Ціна квитків – 100 грн.
Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55
 

Галерея изображений

Маестро Курт Шмід запрошує на зустріч з живою музикою!