Фьюжн італійських та українських мотивів у концерті Луганської обласної філармонії

Фьюжн італійських та українських мотивів у концерті Луганської  обласної філармонії

06 листопада 2021 року о 18.00 Луганська обласна філармонія запрошує на чудовий концерт Академічного симфонічного оркестру під керівництвом запрошеного диригента – Назара Яцківа (м. Дніпро).

Ця зустріч з публікою буде оригінальною, оскільки артисти приготувались виконати для глядачів неординарну, вишукану програму. У концерті звучатимуть не лише класичні твори, багато композицій танцювальних, також у другому відділенні глядачі почують українські народні пісні.

Справжніми родзинками цього вечора стануть дві неймовірно талановиті солістки, які співатимуть для публіки. Заслужені артистки України Ольга Ус та Катерина Стращенко продемонструють всім істинне мистецтво. У їх виконанні прозвучать увертюри та арії з опер італійських оперних композиторів та українські народні пісні. Щоб на собі відчути позитивний вплив співу, отримати задоволення та покращити самопочуття, запрошуємо відвідати концерт Академічного симфонічного оркестру.

Отже, не пропустіть можливість насолодитися яскравим виконанням композицій музикантами Луганської обласної філармонії під керівництвом запрошеного диригента Назара Яцківа. Чекаємо на Вас 06 листопада 2021 року о 18.00 в Сєвєродонецькому фахового коледжі культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва.

НАГАДУЄМО, що у зв’язку з введенням «червоної зони» вхід для глядачів, які придбали квитки до філармонії дозволений тільки за НАЯВНОСТІ:
• документа, що підтверджує негативний результат ПЛР-тестування на COVID-19, проведений не більше як за 72 години до заходу;
• документа, що підтверджує отримання однієї або двох доз вакцини від COVID-19;
• документа, що підтверджує проведення експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, проведений не більше як за 72 години до заходу.
Відвідувачі, які не підтверджують наявність вищезазначених документів, до зали не допускаються.

У програмі:
Увертюри та арії з опер: Дж. Верді, П. Масканьї, К. Сенс-санса, Дж. Пуччіні

Українські народні пісні

Твори композиторів: В. Косенко, Л. Колодуба, Г. Майбороди,   Б. Янівського

Диригент – Назар Яцків (Дніпро)
Солістки: Заслужена артистка України Ольга Ус /мецо-сопрано/
(м. Дніпро)
Заслужена артистка України Катерина Стращенко /сопрано/
Лектор-музикознавець - Тетяна Пліс

Квитки можна придбати:
- Сєвєродонецький фаховий коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва:
02.11.2021 по 06.11.2021 з 12.30 до 18.30
Ціна квитків – 100 грн.
Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55

  

Галерея изображений

Фьюжн італійських та українських мотивів у концерті Луганської  обласної філармонії