Для всіх меломанів звучатимуть класичні вальси!

Для всіх меломанів звучатимуть класичні вальси!

04 грудня 2021 року Академічний симфонічний оркестр Луганської обласної філармонії підготував для публіки неперевершену програму. В цей вечір звучатимуть вальси композиторів різних епох, поколінь та стилів. Сумні, елегічні, святкові та таємничі. І, звичайно, популярні віденські вальси.
Ось уже два століття вальс залишається символом краси, поетичного натхнення, при цьому в його звуках часом прихована туга і ностальгія. Блискуча низка вальсів пронизує все XIX століття і продовжується двадцятому.
Під орудою запрошеного диригента зі Львова Юрія Голоти артисти Академічного симфонічного оркестру виконають відомі вальси таких композиторів: Я. Сібеліуса, Й. Штрауса, П. Чайковського, М. Глінки, А. Хачатуряна та ін.
Неповторній чарівності та різноманітності вальсу присвячена програма Академічного симфонічного оркестру, яку колектив виконає під керівництвом Юрія Голоти.
НАГАДУЄМО, що у зв’язку з введенням «червоної зони» вхід для глядачів, які придбали квитки до філармонії дозволений тільки за НАЯВНОСТІ:

• документа, що підтверджує негативний результат ПЛР-тестування на COVID-19, проведений не більше як за 72 години до заходу;
• документа, що підтверджує отримання однієї або двох доз вакцини від COVID-19;

• документа, що підтверджує проведення експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, проведений не більше як за 72 години до заходу.

Відвідувачі, які не підтверджують наявність вищезазначених документів, до зали не допускаються.
Диригент – Юрій Голота /Львів/
Лектор-музикознавець – Тетяна Пліс
У програмі:
твори Я.Сібеліуса, М.Глінки, Й.Штрауса, Ш.Гуно, П.Чайковського та інших композиторів.
Квитки можна придбати:
- Сєвєродонецький фаховий коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва:
30.11.2021 по 04.12.2021 з 12.30 до 18.30
Ціна квитків – 100 грн.
Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55
 

Галерея изображений

Для всіх меломанів звучатимуть класичні вальси!