Сучасні хіти, емоції та неперевершений настрій: вибуховий концерт гурту «БеZМеЖ»!

Сучасні хіти, емоції та неперевершений настрій: вибуховий концерт гурту «БеZМеЖ»!

11 грудня 2021 року о 18.00 відбудеться концерт естрадного гурту «БеZМеЖ» Луганської обласної філармонії з новою зимовою програмою!
На фанів чекатиме найцікавіша музична подія у супроводі яскравого шоу, в якій окрім нових композицій також прозвучать найкращі хіти гурту.
Концерт гурту проходить завжди блискуче: оригінальне аранжування, живий звук, чудові імпровізації від талановитих музикантів.

Хто ще не знає, репертуар гурту «БеZМеЖ» дуже різноманітний – це джазові, естрадні та сучасні композиції; твори всесвітньо відомих композиторів, українські пісні, композиції, виконані англійською мовою. Гурт «БеZМеЖ» постійно розвивається та удосконалюється, робить все для того, щоб глядачі ще з більшим задоволенням поспішали на зустріч з ними.

В цей вечір на вас чекає неймовірна атмосфера і гарна музика. Тільки у грудні – потужний вокал та інструментальний супровід від артистів гурту Луганської обласної філармонії.
Музиканти чекають на зустріч з улюбленими глядачами 11 грудня 2021 року о 18.00 у концертній залі Сєвєродонецького фахового коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва. Хочете підзарядитись вибуховою енергією? Придбайте квитки на концерт гурту «БеZМеЖ»!
НАГАДУЄМО, що у зв’язку з введенням «червоної зони» вхід для глядачів, які придбали квитки до філармонії дозволений тільки за НАЯВНОСТІ:

• документа, що підтверджує негативний результат ПЛР-тестування на COVID-19, проведений не більше як за 72 години до заходу;
• документа, що підтверджує отримання однієї або двох доз вакцини від COVID-19;

• документа, що підтверджує проведення експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, проведений не більше як за 72 години до заходу.

Відвідувачі, які не підтверджують наявність вищезазначених документів, до зали не допускаються.
Художній керівник – Олена Нежибовська
Квитки можна придбати:
- Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва:
07.12.2021 по 11.12.2021 з 12.30 до 18.30
Ціна квитків – 60 грн.
Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55
  

Галерея изображений

Сучасні хіти, емоції та неперевершений настрій: вибуховий концерт гурту «БеZМеЖ»!