Для сєвєродонецької публіки – святковий концерт джазових композицій!

Для сєвєродонецької публіки – святковий концерт джазових композицій!

До Дня Святого Миколая Луганська обласна філармонія пропонує джазову програму! 18 грудня Академічний симфонічний оркестр під керівництвом запрошеного диригента зі Львова Любомира Ліщука представить публіці джазові новорічні пісні.

У концерті пролунає традиційний і сучасний джаз, популярна музика у оригінальній джазовій обробці, твори відомих композиторів. Прикрасою святкової програми стануть всім відомі композиції у виконанні солістів. Подарунком нашим шанувальникам стануть джазові хіти у виконанні артистів філармонії Олени Нежибовської, Марини Коренєвої, Ігоря Нечипоренко та Оксани Васіної: «Beyond The Sea», «Come Fly With Me», «Fly Me To The Moon», «It`s Only A Peper Moon», «Ve Got You» та багато інших пісень.
Цей незабутній вечір, наповнений музикою на самий вибагливий смак чекає на вас. Не пропустіть, можливість почути неповторну гру та спів артистів оркестру. Програма, наповнена почуттями, позитивними емоціями, грайливим настроєм та святковою атмосферою. Зробіть для себе та своїх близьких приємний подарунок до Дня Святого Миколая!
Диригент – Любомир Ліщук /Львів/
Лектор-музикознавець: Тетяна Пліс

Солісти: Олени Нежибовська
Марина Коренєва
Ігор Нечипоренко
Оксана Васіна

НАГАДУЄМО, що у зв’язку з введенням «червоної зони» вхід для глядачів, які придбали квитки до філармонії дозволений тільки за НАЯВНОСТІ:
• документа, що підтверджує негативний результат ПЛР-тестування на COVID-19, проведений не більше як за 72 години до заходу;
• документа, що підтверджує отримання однієї або двох доз вакцини від COVID-19;
• документа, що підтверджує проведення експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, проведений не більше як за 72 години до заходу.
Відвідувачі, які не підтверджують наявність вищезазначених документів, до зали не допускаються.
Квитки можна придбати:
- Сєвєродонецький фаховий коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва:
14.12.2021 по 18.12.2021 з 12.30 до 18.30
Ціна квитків – 100 грн.
Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55
 

Галерея изображений

Для сєвєродонецької публіки – святковий концерт джазових композицій!