Святковий концерт «Мандри у часі» у виконанні Академічного симфонічного оркестру!

Святковий концерт «Мандри у часі» у виконанні Академічного симфонічного оркестру!

УВАГА! 8 січня 2022 року у концертній залі Сєвєродонецького фахового коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва відбудеться концерт Академічного симфонічного оркестру Луганської обласної філармонії з оригінальною програмою. Артисти оркестру разом зі слухачами будуть подорожувати, представляти різнопланову музику різних часів, від XVIII до XXI століття.

Дивувати слухачів та вітати їх з новорічними святами артисти будуть впродовж усього концерту. Музиканти даруватимуть увертюри до опер, арії до оперети, найвідоміші святкові мелодії. Програма концерту передбачає виконання творів Лероя Андерсона, Луї Армстронга, Франца Легара, гурту «АВВА» та багато інших композицій. Окрім цього, справжнім різдвяним подарунком для глядачів стане участь солістів ансамблю пісні і танцю «Радани» та гурту «БеZМеЖ», які заспівають улюблені пісні та подарують гарний настрій всім присутнім.
Також в цей вечір співатимуть солістки Луганської обласної філармонії: Заслужена артистка України Катерина Стращенко (сопрано) та лауреатка багатьох всеукраїнських та міжнародних конкурсів Олена Босенко (сопрано).

Щоб не пропустити унікальну музичну подію, необхідно завчасно придбати квитки на святковий яскравий концерт, який відбудеться 08 січня 2022 року о 18.00 у концертній залі «Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва»! Подаруйте собі надзвичайний вечір і відвідайте концерт у виконанні Академічного симфонічного оркестру, Ансамблю пісні і танцю «Радани» та гурту «БеZМеЖ».

Диригент – Богдан Івахів
Солістка – Заслужена артистка України Катерина Стращенко (сопрано)
Олена Босенко (сопрано)

НАГАДУЄМО, що вхід для глядачів, які придбали квитки до філармонії дозволений тільки за НАЯВНОСТІ:
• документа, що підтверджує негативний результат ПЛР-тестування на COVID-19, проведений не більше як за 72 години до заходу;
• документа, що підтверджує отримання однієї або двох доз вакцини від COVID-19;
• документа, що підтверджує проведення експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, проведений не більше як за 72 години до заходу.
Відвідувачі, які не підтверджують наявність вищезазначених документів, до зали не допускаються.

Квитки можна придбати:
- Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва:
04.01.2022 – 08.01.2022 – з 12.30 до 18.30
Ціна квитків – 100 грн.
Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55

Галерея изображений

Святковий концерт «Мандри у часі» у виконанні Академічного симфонічного оркестру!