Сольний концерт Олени Босенко «Життя та кохання Жінки»

Сольний концерт Олени Босенко «Життя та кохання Жінки»

29 січня 2022 року о 18.00 Луганська обласна філармонія запрошує всіх шанувальників музичного мистецтва на чарівний концерт солістки Олени Босенко! В програмі концерту прозвучить вокальна лірика одного з відомих німецьких композиторів-романтиків – Роберта Шумана, які не так часто виконуються сьогодні у концертних залах. Справжня перлина вокальної творчості композитора – цикл «Життя та кохання Жінки» у виконанні Олени Босенко приємно вразить всіх слухачів.
Чуттєва красуня, лауреатка всеукраїнських конкурсів Олена Босенко подарує присутнім глядачам спілкування з прекрасним світом співу. У її виконанні прозвучать різноманітні за змістом твори Роберта Шумана та Франца Шуберта. Акомпанувати співачці будуть: Заслужений діяч мистецтв України Марина Яворська (фортепіано) та Ганна Посошко (фортепіано). Окрім співу Олени Босенко у супроводі роялю, під час концерту публіка почує гру на таких інструментах, як кларнет (солірувати буде Владислав Бородій) та вібрафон (на якому гратиме Олександр Погорєлий).
Нову висоту у творчості Олена Босенко демонструватиме 29 січня 2022 року о 18.00 у концертній залі «Сєвєродонецького фахового коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва». Обіцяємо багато ліричної, щирої музики та гарний настрій! Будьте впевнені, тепла затишна атмосфера Вам забезпечена!

Ведуча – Тетяна Пліс
У концерті беруть участь: Владислав Бородій /кларнет/
Олександр Погорєлий /вібрафон/
Концертмейстери: Заслужений діяч мистецтв України Марина Яворська та Ганна Посошко

НАГАДУЄМО, що вхід для глядачів, які придбали квитки до філармонії дозволений тільки за НАЯВНОСТІ:
• документа, що підтверджує негативний результат ПЛР-тестування на COVID-19, проведений не більше як за 72 години до заходу;
• документа, що підтверджує отримання однієї або двох доз вакцини від COVID-19;
• документа, що підтверджує проведення експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, проведений не більше як за 72 години до заходу.
Відвідувачі, які не підтверджують наявність вищезазначених документів, до зали не допускаються.
Обмеження не діють для дітей віком до 18 років.
Квитки можна придбати:
- Сєвєродонецький фаховий коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва:
25.01.2022 – 29.01.2022 – з 12.30 до 18.30
Ціна квитків – 80 грн.
Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55
  

Галерея изображений

Сольний концерт Олени Босенко «Життя та кохання Жінки»