Про безкоштовний проїзд в тролейбусах. Рішення міського суду

Про безкоштовний проїзд в тролейбусах. Рішення міського суду
http://reyestr.court.gov.ua/Review/78119457

ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД
РІШЕННЯ
Іменем України
(вступна та резолютивна частини)
26 листопада 2018 рокуСєвєродонецькСправа № 1240/2154/18
Луганський окружний адміністративний суд у складі:
Головуючого судді: Ірметової О.В.
за участю
секретаря судового засідання: Попової Н.І,
розглянувши у відкритому судовому засіданні адміністративну справу за позовом ОСОБА_1 до Сєвєродонецької міської ради в особі Виконавчого комітету, третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору на стороні позивача - ОСОБА_2, ОСОБА_3, про визнання протиправним та скасування рішення Виконавчого комітету Сєвєродонецької міської ради від 25.06.2018 № 401 "Про перевезення пільгових категорій громадян міським електротранспортом загального користування м. Сєвєродонецька", -
ВИРІШИВ:
Позов ОСОБА_1 до Сєвєродонецької міської ради
в особі Виконавчого комітету, третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору на стороні позивача - ОСОБА_2, ОСОБА_3, про визнання протиправним та скасування рішення Виконавчого комітету Сєвєродонецької міської ради від 25.06.2018 № 401 "Про перевезення пільгових категорій громадян міським електротранспортом загального користування м. Сєвєродонецька", - задовольнити.
Визнати протиправним та нечинним повністю рішення виконавчого комітету Сєвєродонецької міської ради від 25.06.2018 № 401 "Про перевезення пільгових категорій громадян міським міським електротранспортом загальньго користування м. Сєвєродонецька".

Стягнути на користь ОСОБА_1 (РНОКПП: НОМЕР_1, адреса проживання: АДРЕСА_1 93400) за рахунок бюджетних асигнувань Сєвєродонецької міської ради (код ЄДРПОУ: 26204220, місцезнаходження: 93400, Луганська область, м.Сєвєродонецьк, бульвар Дружби народів, буд.32) судові витрати у розмірі 704, 80 грн. (сімсот чотири гривні 80 коп.)
Рішення може бути оскаржено в апеляційному порядку протягом тридцяти днів з дня його проголошення.
Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини рішення суду, або розгляду справи в порядку письмового провадження, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.
Апеляційна скарга подається до Першого апеляційного адміністративного суду через Луганський окружний адміністративний суд.
Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.
У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови судом апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.
Повний текст рішення буде складено 05 грудня 2018 року.
Суддя О.В. Ірметова