Посадові особи міськради приймають рішення, які не мають юридичної сили

Посадові особи міськради приймають рішення, які не мають юридичної сили

30 січня 2019 р. відбулося засідання постійно діючої комісії з розгляду питань реструктуризації заборгованості плати за утримання житла (квартирної плати) та плати за комунальні послуги, в якій приймали участь посадові особи міськради:
Ковалевський А. А. - начальник управління житлово-комунального господарства міської ради, заступник голови комісії,
Юрьєва Н. В. - начальник відділу обробки заяв та прийняття рішень Управління праці та соціального захисту населення (УПСЗН), секретар комісії,
Василенко Н. В. - начальник УПСЗН, член комісії.

Рішення Комісії по реструктуризації не має юридичної сили, виходячи з наступного:
1. Представники житлово-комунальних підприємств Кирпа С. В. та Кульшенко Л. Г., які були присутні на засіданні Комісії, на дату розгляду питання (30.01.19 р.) не були членами Комісії по реструктуризації.
Згідно пункту 4.4. Положення про Комісію, засідання Комісії вважається правомочним, якщо у ньому взяли участь не менше 2/3 членів Комісії.
На засіданні комісії були присутні тільки шість (замість вісьми необхідних) членів комісії із дванадцяти.
2. Кирпа С. В., який підписав рішення, на дату розгляду питання (30.01.19 р.) не був членом Комісії по реструктуризації.
3. Згідно пункту 4.5. Положення про постійно діючу Комісію з розгляду питань реструктуризації рішення комісії приймаються шляхом відкритого голосування і вважаються ухваленими, якщо за них проголосувало більше половини від загального складу Комісії по реструктуризації.
В протоколі не вказана кількість членів комісії, які проголосували за прийняте рішення. Виходячи із тексту протоколу, рішення підписали чотири члена комісії із дванадцяти, які входять до складу комісії.

Чи не здається вам, що деякі із вказаних посадових осіб дуже часто є порушниками чинного законодавства?
Може таку «роботу» необхідно вважати браком та не оплачувати її?

                           «Пенсіонер Козлов», тел. для запитань та уточнень: 050 422 42 14