Як «працює» наш уряд ...

Як «працює» наш уряд ...

     08 квітня 2020 року мешканець Сєвєродонецька громадянин Л. відправив через «гарячу урядову лінію 1545» скаргу (вих. № 902КЕ(06)-02), яка була зареєстрована за № КО-10486512 і була направлена в Секретаріат Кабінету Міністрів України для розгляду, прийняття рішення та надання відповіді.
Гр. Л. скаржився на дії (бездіяльність) заступника начальника Управління з питань роботи із зверненнями громадян, завідуючого сектором прийому громадян Секретаріату Кабінету Міністрів України Вадима Городецького.

     В попередньому зверненні до Кабінету Міністрів гр. Л. скажився на посадових осіб Мінсоцполітики, на що одержав бюрократичну відписку за підписом Вадима Городецького, який не вирішив питання по суті.
На дії (бездіяльність) посадової особи Кабінету Міністрів і написав скаргу в Кабінет Міністрів.

     На скаргу на Вадима Городецького гр. Л. одержав відповідь за підписом головного спеціаліста Управління з питань роботи із зверненнями громадян Секретаріату Кабінету Міністрів України Віталія Шведа.
Яким же було здивування гр. Л., коли він прочитав, що скаргу на чиновника Кабінету Міністрів Віталій Швед для розгляду та прийняття рішення надіслано в Міністерству соціальної політики України та до Луганської обласної державної адміністрації.
     В Мінсоцполітики та ЛОДА, які підвідомчі, образно кажучи, Кабінету Міністрів та посадовим особам, в тому числі і пану Вадиму Городецькому.
    Цікаво б було подивитися на вираз обличчя чиновників Мінсоцполітики та ЛОДА, коли вони прочитали доручення «відшмагати» вищестоячого чиновника.
А доведеться надавати відповідь скаржнику.
На даний час гр. Л. відповідь з Мінсоцполітики та ЛОДА ще не одержав ...

«Пенсіонер Козлов», тел. для уточнень: 050 422 42 14