Теплопостачальник проти пенсіонера. Комунальники Сєвєродонецька судяться із пенсіонером

   366.. Теплопостачальник проти пенсіонера. Комунальники Сєвєродонецька судяться із пенсіонером
     14.01.2021. ТРК Донбас Онлайн.
   Теплопостачальник «Сєвєродонецьктеплокомуненерго» подав позов до Сєвєродонецького міського суду. Вимагають виплатити борг майже 12 тисяч гривень. Сьогодні суддя знайомився із матеріалами справи.


   ВІДЕО: https://lisichansk.info/novosti/obshchestvo/11276-kommunalshchiki-severodonetska-sudyatsya-s-pensionerom

   77-річний пенсіонер - громадянин України, людина, нездатна до самообслуговування, потребуюча постійного стороннього догляду (згідно висновку ЛКК),«прикутий» до ліжка, неспроможний стати на ноги через трофічні виразки (незаживаючі рани), який п’ять років не бачить сонця, зеленої трави, білого снігу, а тільки хмари та пролітаючих голубів, 1943 р. н., з 45-річним стажем,ветеран праці, дитина війни, член сім’ї загиблого в ВВВ.
   Міська влада (міськрада, ВЦА, УПтаСЗН в особі начальника управління Наталії Василенко) вже майже чотири роки не призначають йому субсидії, через що накопичились значні борги.
   Вони не реагують навіть на звернення заступника міністра Мінсоцполітики Віталія Музиченка, який просив розглянути та вирішити питання з призначенням пенсіонеру субсидій, що дозволяється, як вказується в листі В. Музиченка, законодавством.
   Таку ж позицію висловила і міністр Мінсоцполітики Марина Лазебна.
   Значний внесок в накопичення боргів внесли також керівники КП «СТКЕ», які встановлюють оплату з грубими порушеннями вимог НПА.
   Основною причиною таких негуманних (вірніше, - злочинних дій), пенсіонер вважає помстою службових та посадових осіб за активну життєву позицію «прикутого» до ліжка пенсіонера, який постійно викриває порушення законодавства можновладцями, як міськими, так і обласними та державними, в тому числі, і в більше, ніж в трьохстах статей в мережі Інтернет.

   "Пенсіонер Козлов", тел. для уточнень: 050 422 42 14