ВЦА м. Сєвєродонецька неспроможна виконувати свої обов’язки

368.. ВЦА м. Сєвєродонецька неспроможна виконувати свої обов’язки

Сєвєродончанин громадянин К. звернувся до Мінсоцполітики з проханням захистити його порушені права.

Заступник міністра Мінсоцполітики Віталій Музиченко в процесі розгляду звернення сєвєродончанина ггромадянина К. листом від 11.11.2020 № 3362/0/5-20/29 звернувся до Сєвєродонецької міської ради (нині: військово-цивільна адміністрація) стосовно надання дієвої допомоги щодо можливості укладання договорів реструктуризації при умові утримання організаціями 20 відсотків від доходу гр. К. з урахуванням його соціального статусу та стану здоров’я, оскільки дане питання на сьогодні є актуальним та від цього залежить визначення права на отримання житлової субсидії заявником відповідно до норм чинного законодавства, а також розглянути можливість призначення гр. К. житлової субсидії за рішенням Комісії з урахуванням складних життєвих обставин.
Про результати прийнятого рішення просив повідомити гр. К. та Мінсоцполітики (в копії) на електронну адресу: a.v.zhovnodii@mlsp.gov.ua в установлений законодавством термін.
До теперішнього часу гр. К. не одержав повідомлення з ВЦА про результати прийнятого рішення, що є не тільки неповагою до заступника міністра, а й порушенням вимог Закону України «Про звернення громадян».

Мабуть, полковник СБУ О. Стрюк, даючи згоду Президенту України на призначення керівником ВЦА, не одержав від Президента вказівки, що повинен не тільки організувати посипання піском тротуарів, а й вирішувати соціальні проблеми сєвєродончан.
На жаль, Олександр Сергійович в даному випадку демонструє свою некомпетентність, неспроможність виконувати свої посадові обов’язки та бездіяльність*.
(*бездіяльність - певна форма поведінки суб`єкта владних повноважень, яка полягає у невиконанні ним дій, які він повинен був і міг вчинити відповідно до покладених на нього посадових обов`язків згідно із законодавством України).

«Пенсіонер Козлов», тел. для уточнень: 050 422 42 14