Чергові порушення законодавства керівником ВЦА О. Стрюком та начальником УПтаСЗН Н. Василенко

379.. Чергові порушення законодавства керівником ВЦА О. Стрюком та начальником УПтаСЗН Н. Василенко

Закінчився встановлений законодавством строк оплати за послуги житдово-комунальних підприємств - надавачів послуг, нарахованих за січень 2021 р.
Громадянина К., як і багатьох інших сєвєвєродончан, вразили та обурили нараховані суми, які часто перевищують максимальний розмір від доходу, встановлений законодавством.
Основними винуватцями захмарних платежів гр. К. вважає керівника ВЦА О. Стрюка та начальника УПтаСЗН Н. Василенко, які не виконують свої службові обов’язки, встановлені законодавством, зокрема, Постановою Верховної Ради України «Про оплату житлово-комунальних послуг населенням України». Документ 512-14, згідно вимог якої:
«1. Встановити плату за житло і комунальні послуги не більше 15 відсотків фактично отриманого сукупного доходу сім'ї. Рівень сукупного доходу сім'ї і частка плати за житлово-комунальні послуги у цьому доході встановлюються на підставі декларування доходів усіх членів сім'ї.
3. Виконання Постанови покладається на ..., , місцеві органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування».

Місцеві органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування в особі керівника ВЦА О. Стрюка та начальника УПтаСЗН Н. Василенко не виконують покладені на них пунктом 3 Постанови ВР обов’язки.

«Пенсіонер Козлов», тел. для уточнень: 050 422 42 14