Знову про УПтаСЗН. Чи можна так працювати?

Знову про УПтаСЗН. Чи можна так працювати?

В інформації Управління праці та соціального захисту населення міської ради (УПтаСЗН) «Щодо перерахунку призначення субсидій у зв'язку з закінченням опалювального періоду» (https://sd.ua/news/9206) написано:

«Згідно з п. 14 Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, затвердженого ПКМУ від 22.09.1997 р. №1050 із змінами та доповненням, субсидія для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг призначається з місяця звернення за її призначенням до дати закінчення опалювального сезону, але не більше ніж 12 місяців, і розраховується:
на неопалювальний сезон – з 1 травня по 30 вересня;
на опалювальний сезон – з 1 жовтня по 30 квітня
».

Разом з читачами та посадовими особами УПтаСЗН міської ради відкриваємо вказане Положення (http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/1050-97-%D0%BF), та уважно читаємо п. 14.
Прочитав кілька разів. Ну, немає такої фрази в даному Положенні.

«Шановні» посадові особи УПтаСЗН, ну, не можно так безвідповідально відноситися до виконання своїх службових обов’язків.
Це ж стовідсотковий брак в вашій праці.
Наприклад, токарю на підприємстві не оплачують за виготовлення бракованої деталі.
А ви ж, мабуть, одержуєте за свій брак не тільки заробітню плату, а й регулярну премію за високі досягнення та високу якість праці?

Навіть після коментаря до повідомлення ви не спромоглися виправити свій брак.
А скільки ви «набракували» за останній період?
Це: і непризначення субсидій на чотири і більше місяців багатьом сєвєродончанам на опалювальний період при наявності боргів за житлово-комунальні послуги, і несвоєчасне призначення субсидій, і відсутність офіційного повідомлення про призначення (непризначення) субсидії, і ... (див.:
«Хто захистить громадян м. Сєвєродонецька від «ЗАХИСНИКІВ» з Управління праці та соціального ЗАХИСТУ населення?» https://sd.ua/blog/8450
«Чи доб'ється мій сусід призначення субсидії?» https://sd.ua/blog/8631
«Як сєвєродончанин вказав на грубе порушеня законодавства про призначення субсидій міськими чиновниками» https://sd.ua/blog/8814)

На засіданні уряду 25 січня 2018 р. Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман підкреслив: "Коли на місцях люди будуть отримувати якісний сервіс від чиновника, тоді можна буде говорити про додаткове заохочення".
Так що є надія, що і в нашому місті настане час, коли чиновники за недбайливе ставлення до виконання своїх службових обов’язків не будуть мати додаткового заохочення.
Можливо, це змінить їх ставлення до виконання своїх службових обов’язків.

«Пенсіонер Козлов», тел. для довідок та запитань: 050-422-42-14