У Сєвєродонецькій місцевій прокуратурі обрано делегатів для участі у позачерговій всеукраїнській конференції прокурорів.

У Сєвєродонецькій місцевій прокуратурі  обрано делегатів  для участі у позачерговій всеукраїнській конференції прокурорів.
Відповідно до ст. 69 закону України «Про прокуратуру» у п’ятницю, 26 жовтня, відбулися збори прокурорів Сєвєродонецької місцевої прокуратури Луганської області, на яких серед шести кандидатів обирали трьох делегатів для участі в позачерговій всеукраїнській конференції прокурорів. Її проведення заплановане на грудень 2018 року. Переможців визначали більшістю голосів шляхом голосування, яке проведено з повним забезпеченням режиму таємності. Двоє делегатів від місцевої прокуратури під час конференції з колегами з інших областей заслухають звіт Ради прокурорів України про виконання завдань органів прокурорського самоврядування, стан фінансування та організаційного забезпечення діяльності прокуратури, оберуть двох членів до Вищої ради правосуддя та розглянуть інші питання.