Із залу суду

   Прокурором Сєвєродонецької місцевої прокуратури підтримано державне обвинувачення у суді та доведено винуватість мешканця міста, який неодноразово вчинював крадіжки товарів з магазину ТОВ «Сільпо».

   Так, до ЧЧ Сєвєродонецького ВП ГУНП в Луганській області надійшли заяви від представника магазину ТОВ «Сільпо» про те, що невстановлена особа неодноразово вчинює крадіжки продуктів харчування.

   Під час досудового розслідуванням встановлено, що обвинувачений на період вчинення кримінальних правопорушень виявив ознаки психічного захворювання, що підтверджено висновком судово – медичної експертизи.

   Під час судового розгляду обвинувачений не брав участь у судових засіданнях у зв’язку з наявним психічним захворюванням, що перешкоджає проведенню процесуальних дій. Щодо застосування відносно нього примусових заходів медичного характеру не заперечував, у вчиненому щиро розкаявся.

   Вина обвинуваченого у вчиненні інкримінованих йому кримінальних правопорушень під час судового розгляду справи доведена повністю, а дії обвинуваченого кваліфіковані вірно.

   Ухвалою Сєвєродонецького міського суду Луганської області обвинуваченого визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1, ч.2 ст.185 КК України. Клопотання слідчого СВ Сєвєродонецького ВП ГУНП в Луганській області про застосування примусових заходів медичного характеру – задоволено, а саме: до обвинуваченого застосовано лікування у психіатричному закладі із звичайним наглядом.

Прокурор Сєвєродонецької місцевої прокуратури М. Дадаян