В м. Сєвєродонецьку до профорієнтаційної роботи долучилися курсанти ВНУ МВС

В м. Сєвєродонецьку до профорієнтаційної роботи долучилися курсанти ВНУ МВС

 

Хто, як не курсанти вищих навчальних закладів зі специфічними умовами навчання, краще розкажуть випускникам про свій вибір професії та порядок вступу до навчальних закладів системи МВС. Саме тому, разом з дільничними офіцерами поліції та інспекторами ювенальної превенції Сєвєродонецького відділу поліції курсанти відвідують школи міста з корисною інформацією.

Вже майже два тижні у Сєвєродонецькому відділі поліції курсанти Київського, Харківського та Дніпропетровського вишів МВС проходять навчальну практику, під час якої майбутні офіцери поліції поринули у щоденну роботу правоохоронців.

Окрім профілактики, розкриття та розслідування правопорушень, вони прийняли активну участь у профорієнтаційній роботі із завтрашніми випускниками. У навчальних закладах проведені зустрічі з учнями 11-х класів, розміщені інформаційні матеріали у школах, училищах, технікумах.

Детальну інформацію про порядок та умови отримання направлення територіального органу на навчання у навчальних закладах із специфічними умовами навчання МВС України можна отримати у відділі кадрів Сєвєродонецького відділу поліції, що знаходиться за адресою: вул. Партизанська, 16, кабінет 14 або телефоном: 4-30-57.