В м. Сєвєродонецьку поліцейські розшукали 5-річного хлопчика, якій пішов гуляти з собакою та не повернувся

В м. Сєвєродонецьку поліцейські розшукали 5-річного хлопчика, якій пішов гуляти з собакою та не повернувся

 

На розшуки дитини, яка більше двох годин не поверталася додому з прогулянки, негайно було мобілізовано особовий склад поліції м. Сєвєродонецька та приданих сил. Дитину знайшли у лісосмузі, жертвою злочину хлопчик не став.

Близько 12.30 до Сєвєродонецького відділу поліції звернулися батьки 5-річного хлопчика, та повідомили про те, що дитина пішла на прогулянку із собакою та довгий час не повертається.

Негайно на місце події прибула слідчо-оперативна група, очільник Сєвєродонецького відділу поліції Едуард Свєтов та ювенальні поліцейські. Отримавши від батьків першочергову інформацію, під час обстеження прилеглої території, відповідальним від керівництва та водієм чергової частини Сєвєродонецького відділу поліції в лісосмузі був знайдений розшукуваний хлопчина.

Поліцейським він розповів, що пішов гуляти зі своїм чотирилапим другом, проте той не послухався його та втік у ліс. Близько двох годин хлопчина блукав лісом, розшукуючи цуценя і не знав, що у цей час його теж вже шукають батьки з правоохоронцями.

На щастя, хлопчик вже вдома та йому нічого не загрожує. І батькам, і дітям поліція рекомендує більш обачно ставитися до прогулянок лісом, тим паче у зимовий період.