Разом проти корупції

Так, за 9 місяців 2012 року співробітники ВВБ при ДПС у Луганській області УВБ ДПС України викрили 155 порушень в службовій діяльності податківців області. За результатами службових перевірок та розслідувань до працівників ОДПС застосовано 219 заходів дисциплінарно-профілактичного впливу, складено 7 адміністративних протоколів про порушення вимог антикорупційного законодавства, за матеріалами співробітників ВВБ викрито 10 службових злочинів.

Станом на 01.10.2012 року 6податківців, відносно яких було складено адміністративні протоколи, судом притягнуто до адміністративної відповідальності та звільнено з ОДПС та звільнено з ОДПС. Також за однією з кримінальних справ минулих років, порушених за матеріалами ВВБ, судом винесено вирок двом колишнім податківцям, які скоїли низку службових злочинів, та у відповідності до ступеню провини, їм призначено покарання  у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 5 років.

Також нагадуємо, що в Державній податковій службі України запроваджено єдиний телефонний номер 0-800-501-007 по якому ви можете повідомити інформацію про неправомірні дії працівників податкової служби, а також отримати консультації з питань оподаткування.

Разом ми зможемо протидіяти корупції.

Відділ внутрішньої безпеки при ДПС у Луганській області УВБ ДПС України