Весняна толока у Сєвєродонецьку відбудеться 6 та 20 квітня

Весняна толока у Сєвєродонецьку відбудеться 6 та 20 квітня

Виконком 26 березня прийняв рішення провести у місті Сєвєродонецьку та прилеглих селах і селищах щорічну всеукраїнську акцію «За чисте довкілля» та у її рамках 06 квітня та 20 квітня «День благоустрою».
Цього року, як і завжди, до активної участі у толоці будуть запрошені підприємства, установи, організації міста незалежно від форм власності, фізичні особи-підприємці, учбові заклади, інститути громадянського суспільства та просто небайдужі громадяни.

Комунальники почали санітарне очищення міста після зими ще на початку березня. Головним чином, тривають роботи з прибирання узбіччя доріг від сміття та залишків піщано-соляної суміші, тротуарів, доріг, прибудинкових територій. Виконується обрізка дерев з подальшим вивезенням гілля. Роботи проводяться в усіх районах міста.
Двірники КП «Житлосервіс «Світанок» виконують роботу щоденно з 6.00 години ранку згідно з графіками. Це прибирання піску, сміття, листви, гілля на прибудинкових та внутрішньоквартальних територіях. В першу чергу наводять порядок з боку центральних вулиць міста.

Спеціалізованим підприємством КП «Сєвєродонецьккомунсервис» проводяться роботи з прибирання піску на автомобільних шляхах (дорогах) та тротуарах міста.

З 18 березня до роботи задіяно новий підмітально-прибиральний агрегат-машину, який швидко та якісно очищає прибордюрну частину автодоріг. Підмітально-прибиральний агрегат видаляє пісок та бруд з асфальтного покриття і одразу завантажує його у вантажні автомобілі.

Якщо ви, шановні городяни, маєте час і можливості, закликаємо розпочати прибирання міста. Сєвєродончани – давайте разом зробимо наше місто чистим, охайним та красивим!