В м. Сєвєродонецьку поліцейські проводять інформаційну роботу з найстаршими місцевими мешканцями

В м. Сєвєродонецьку поліцейські проводять інформаційну роботу з найстаршими місцевими мешканцями

 

В рамках проведення акції «Турбота», яка спрямована на убезпечення осіб похилого віку від злочинних посягань, дільничні офіцери поліції провели рейд серед самотніх сєвєродончан з рекомендаціями щодо власної безпеки, запобігання скоєння стосовно них тяжких і особливо тяжких кримінальних правопорушень та питань насильства в сім’ї.

Найвразливішими перед злочинцями залишаються люди похилого віку, які майже не мають доступу до інформації, яка постійно висвітлюється в мережі «Internet», враховуючи вікові вади зору не бачать оголошення в громадських місцях та зрідка спілкуються з рідними. Тому, аби усунути дефіцит корисної інформації, дільничні офіцери поліції навідуються до самотніх стареньких та детально розповідають про заходи особистої безпеки.

Разом із цим, поліцейські вручили інформаційні буклети, свої візитівки та список «гарячих» телефонів міста, які можуть знадобитися їм у майбутньому.

Ми продовжуватимемо роботу з профілактики правопорушень, проте, звертаємося до всіх мешканців міста звернути увагу на своїх рідних та сусідів, які потребують додаткової уваги та, можливо, вашої допомоги. Розкажіть їм про шахраїв, про недопустимість обміну грошей на дому, про наслідки спілкування з ворожками та цілителями та про небезпеку, на яку вони себе наражають, впускаючи в оселю незнайомців.