Виконком визначив тимчасове місце проведення щотижневого ярмарку

Виконком визначив тимчасове місце проведення щотижневого ярмарку

9 квітня виконком Сєвєродонецької міського ради вирішив визначити тимчасовим місцем проведення щотижневого (щосереди та щосуботи з 6.00 до 12.00) ярмарку з продажу сільськогосподарської продукції та продуктів її переробки вул. Маяковського, 28 на твердому покритті (район Льодового Палацу спорту) або пр. Центральний (квартал 49а), район ТРЦ «Джаз».

Розпорядником ярмарку визначено комунальне підприємство «Сєвєродонецьке підприємство благоустрою та ритуальної служби», яке відповідно до Положення про організацію та проведення ярмаркової діяльності на території м. Сєвєродонецька буде розміщувати учасників ярмарку та утримувати територію ярмарку.

Головуючий на засіданні в.о. міського голови Вячеслав Ткачук наголосив: «На сьогодні у мешканців прилеглих будинків є різні думки: одні за, інші проти. Ті, хто проти, мотивують так: бардак, бруд, хаотичний рух, - саме цим люди незадоволені. На ринку були депутати, голови комісій і на власні очі побачили відсутність організації в торгівлі. Через те, що доручення виконкому від 05.04.2019 року не було виконано, підготовку рішення доручено першому заступнику міського голови Олегу Кузьмінову. Таким чином підкреслюю, що цим рішенням ми надаємо право та зобов’язуємо комунальне підприємство організовувати належні умови торгівлі, контроль за дотриманням прийнятого рішення виконкому, організації сплати за послуги з прибирання та утримання території.

Сєвєродонецький відділ поліції ГУНП в Луганській області забезпечить охорону громадського порядку, Управління патрульної поліції Луганської області Департаменту патрульної поліції забезпечить безпеку руху транспорту біля території проведення зазначеного ярмарку, Управління Держпродспоживслужби в м. Сєвєродонецьку організує постійний контроль за якістю продукції рослинного та тваринного походження, яка реалізується під час проведення ярмарків з продажу сільськогосподарської продукції та продуктів її переробки».