Представники ГО Сєвєродонецька запрошуються до участі в дослідженні

Програма ООН із відновлення та розбудови миру проводить дослідження діяльності та потреб громадських організацій та благодійних фондів, що зареєстровані або діють у 15-ти цільових громадах Луганської області, в тому числі міста Сєвєродонецьк.

Мета опитування – визначити напрями діяльності та, головне, потреби організацій громадянського суспільства в конкретно обраній громаді. Результати даного дослідженння стануть основою для подальшої розбудови партнерства між ПРООН та ОГС, а також будуть враховані при формуванні технічної допомоги в розбудові їхньої організаційної спроможності.

Відповіді на питання анкети приймаються до кінця дня 22 квітня включно. Анкета для опитування за посиланням: https://forms.gle/LkAp39CDnLM3qa5p7

Нагадаємо, Програму Організації Об’єднаних Націй із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), ООН Жінки, Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). Програму підтримують десять міжнародних партнерів: Європейський Союз, Європейський інвестиційний банк, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Швеції, Швейцарії та Японії.