Доведено винуватість мешканця міста, який здійснював крадіжки велосипедів.

Прокурором Сєвєродонецької місцевої прокуратури підтримано державне обвинувачення в суді та доведено винуватість мешканця міста, який вчинив ряд кримінальних правопорушень, а саме: знаходячись по пр. Хіміків поблизу будинку 34А, по вул. Танкістів поблизу будинку 11, по вул. Федоренко поблизу будинків 18 та 20 м. Сєвєродонецька Луганської області, здійснював крадіжки велосипедів.

Так, до ЧЧ Сєвєродонецького ВП ГУНП в Луганській області надійшли заяви від громадян про те, що невстановлена особа невстановлена особа вчила крадіжку належного їм майна, а саме: велосипедів і зникла з місця вчинення злочину.
Під час судового розгляду обвинувачений повністю визнав свою вину у скоєнні ним вказаних кримінальних правопорушень, щиро розкаявся, суду надав пояснення, що злочини вчинював з корисливих мотивів, переслідував мету наживи і незаконного збагачення.

Обвинувачений активно сприяв розкриттю злочинів і відшкодував потерпілим завдану матеріальну шкоду шляхом повернення майна.

Вироком Сєвєродонецького міського суду Луганської області обвинуваченого визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1, ч.2 ст.185 КК України та призначено відповідне покарання.

Прокурор Сєвєродонецької
місцевої прокуратури М. Дадаян
юрист 1 класу