Бізнес м.Сєвєродонецька з початку року сплатив до бюджетів на 86,1 млн.грн. більш ніж торік

Про це повідомила в.о. начальника ДПІ у м.Сєвєродонецьку Марина Багрінцева. Вона зазначила, що це стало можливим завдяки новому направленню роботи податкової служби в обслуговуванні платників податків. Як наслідок - конструктивна співпраця бізнесу м.Сєвєродонецьку та податкової інспекції, що і дає таки результати.

Протягом поточного року надходження майже по всім податковим податкам і зборам значно перевищують відповідні показники минулого року.

Так до держбюджету надійшло 129,5 млн.грн., що перевищують відповідний період минулого року на 39,6 млн.грн., або відсоток приросту складає 44,1%.

Надходження податку на прибуток склали 33,6 млн.грн. Його приріст склав 10,4%, або надійшло на 3,1 млн.грн більш ніж торік. Значний приріст проти минулого року показали надходження податку на додану вартість. Так за 10 місяців поточного року до бюджету надійшло ПДВ у сумі 91,5 млн.грн. , що перевищує показник минулого року на 35,5 млн.грн .

За 10 місяців плідної роботи бізнесу та податківців, до місцевого бюджету надійшло податків та зборів в сумі 223,6 млн.грн., що більше факту аналогічного періоду минулого року на 26,3%, або на 46,5 млн.грн.

Як зазначила Марина Багрінцева : «Значно зростають надходження з податку на землю. Ріст цього податку склав проти відповідного періоду минулого року 57,3% або його надходження зросли на 20,9 млн.грн. Стабільно продовжують надходити до місцевого бюджету і суми з податку на доходи громадян. За 10 місяців поточного року бюджет міста отримав цей податок в сумі 151,5 млн.грн., що більш ніж за 10 місяців 2011р. на 21,2 млн.грн. »

В.о. начальника ДПІ у м.Сєвєродонецьку М.І.Багрінцева