12 років позбавлення волі загрожує наркоділку

12 років позбавлення волі загрожує наркоділку, який незаконно придбав, зберігав та перевозив з метою збуту наркотичні та психотропні речовини в особливо великих розмірах

Сєвєродонецькою місцевою прокуратурою завершено досудове розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 307 КК України (придбання, зберігання і перевезення з метою збуту наркотичних та психотропних речовин в особливо великих розмірах) стосовно мешканця м. Новодружеська.

Встановлено, що 24-річний чоловік займався незаконною реалізацією на території Луганської області особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу та психотропних речовин – амфетаміну та метамфетаміну.

У лютому 2019 року патрульними роти тактико-оперативного реагування Управління патрульної поліції в Луганській області під час несення служби у м. Сєвєродонецьку в автомобілі наркоділка було виявлено та вилучено близько 200 згортків: 85 грамів канабісу, 32 грами амфетаміну та 3,5 грами метамфетаміну.

На даний час обвинувальний акт направлено до Сєвєродонецького міського суду Луганської області.
Довідково: санкція ч. 3 ст. 307 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.

за матеріалами Сєвєродонецької місцевої прокуратури