Із зала суду

Сєвєродонецькою місцевою прокуратурою Луганської області підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно місцевого жителя, за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 302 КК України (звідництво до розпусти).

У судовому засіданні стороною обвинувачення доведено, що навесні 2019 року чоловік, який працює водієм таксі, з метою отримання грошової винагороди від незнайомих осіб, задля надання останнім сексуальних послуг у вигляді статевого зв'язку, організував їх зустріч, підшукавши особу, яка займається проституцією.

Завдяки оперативним діям співробітників Сєвєродонецького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Луганській області злочинця викрито.

Наразі вироком Сєвєродонецького міського суду Луганської області місцевого мешканця визнано винним у вчиненні інкримінованого йому злочину та призначено покарання у вигляді штрафу в розмірі 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Сєвєродонецька місцева прокуратура Луганської області забезпечує у повній мірі державне обвинувачення винуватців даної категорії проваджень. 

Довідково: санкція ч. 1 ст. 302 КК України передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до двох років.

Прокурор Сєвєродонецької місцевої прокуратури Зінченко А.Б.