ГО Generation U оголошує конкурс на участь у новій резиденції

ГО Generation U оголошує конкурс на участь у новій резиденції

Друзі! Громадська організація Generation U з великою радістю оголошує конкурс на участь у новій резиденції, яка відбудеться за підтримки Український культурний фонд.

Медіа-арт резиденція – це 12-денний творчий табір для підлітків 14-17 років з Луганської області. Наші куратори та ментори нададуть курс лекцій, майстер класів та мистецьких занять, за допомогою яких ти втілиш свої найсміливіші творчі задуми. Цьому сприятиме навіть місце проведення резиденції, що є самому серці гуцульської культури Карпат - у смт. Верховина. Запрошуємо тебе у незабутню подорож разом з нами! Для цього необхідно заповнити анкету та бути готовим збирати валізу для подорожі, яка почнеться вже 11 серпня:)

Хто ми?

Громадська організація «Покоління У» створена групою однодумців, які щоденно і невпинно працюють у культурному секторі. Ми актори, режисери, художники, фотографи, літератори і музиканти. Наш всесвіт - це мистецтво. Через нього ми рефлексуємо, аналізуємо і пізнаємо світ.

Що ми робимо?

З 2014 року ми займаємося неформальною і креативною освітою дітей та підлітків, що проживають у Донецькій та Луганській областях, дітей воїнів АТО та осіб ВПО. Більшість з нас - активні учасники волонтерських рухів, що їздили з мистецькими місіями на Донбас з метою відбудови шкіл та налагодження діалогу з постраждалими внаслідок бойових дій. Також ми організовуємо дитячі тематичні миротворчі табори, терапевтичні резиденції, творчі майстер-класи та кіношколи.

Участь у резиденції безкоштовна.

По всім питанням пишіть нам на: ngo.generation.u@gmail.com

Анкета:
https://forms.gle/UrTmX1rW5UwMRhuV9