Поліцейські вилучили із родини двох малолітніх дітей

Поліцейські вилучили із родини двох малолітніх дітей

В м. Сєвєродонецьку, через жахливі умови проживання, поліцейські вилучили із родини двох малолітніх дітей

Незважаючи на те, що практично увесь особовий склад поліції Луганщини сьогодні задіяний для несення служби по забезпеченню правопорядку на виборчих дільницях, співробітники слідчо-оперативної групи та ювенальної превенції негайно відреагували на повідомлення голови селищної ради про те, що на вулиці без догляду дорослих перебувають двоє маленьких дівчаток.

Виїхавши у с. Борівське на місце події, поліцейські побачили на вулиці брудних, навіть без білизни двох діточок – дівчаток 2-х та 3-х рочків.

В будинку, де мешкають діти, поліцейські побачили п’яну 37-річну матір, яка спала на дивані. Окрім дивана в приміщені більше ніяких меблів не має, годі вже казати про будь яку їжу, її теж виявлено не було.

Зараз дівчаток привезли до медзакладу. Лікарі оглянули дітей, травм чи захворювань першочерговим оглядом не встановлено. Детальне вивчення стану здоров'я дітей буде проведено лікарями затра.

За даним фактом розпочата перевірка, при прийнятті рішень будуть враховані, в першу чергу, інтереси дітей, їх безпека та можливість зростати у належному середовищі.

Сєвєродонецький Відділ Поліції