Поліція розслідує вбивство жінки

Поліція розслідує вбивство жінки

Незважаючи на те, що практично увесь особовий склад поліції Луганщини 21 липня в день виборів до Верховної ради України, був задіяний для несення служби по забезпеченню правопорядку на виборчих дільницях, співробітники слідчо-оперативної групи та оперативники карного розшуку негайно відреагували на повідомлення про вбивство та вжили вичерпних заходів по встановленню особи, яка скоїла тяжкий злочин.

О 21-й годині до поліції зателефонували мешканці м. Сєвєродонецька та повідомили про те, що у під’їзді будинку по вул. Енергетиків на сходах діти виявили понівечене тіло жінки.

Співробітники слідчо-оперативної групи Сєвєродонецького відділу поліції, які виїхали на місце події, провели першочергові слідчо-оперативні дії, разом з оперативниками встановили усі обставини події і та особу, яка підозрюється у скоєні злочину.

Жертвою злочину стала 47-річна жінка, а підозрюваний у скоєнні вбивства – 37-річний співмешканець її доньки, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за спричинення тілесних ушкоджень.

Слідчими розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 115 КК України «Навмисне вбивство». Підозрюваного затримано у поряду статті 208 КПК України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Сєвєродонецький Відділ Поліції