Відтепер до лікаря можна записатись через Інтернет

Відтепер до лікаря можна записатись через Інтернет

Щоб потрапити до лікаря, більше не потрібно стояти у черзі. У Сєвєродонецьку запрацювала нова послуга онлайн-запису на прийом. Зробити це можуть лише пацієнти, які зареєстровані в лікувальній установі міста, а ідентифікуватимуть їх за номером телефону. Це зручно ще й тим, що лікар може якісно підготуватися до візиту пацієнта, оскільки знає, хто саме до нього записався.

Для запису потрібно:

  • зареєструватися в системі, після чого ви отримаєте смс з паролем від особистого кабінету. Також ці данні будуть надіслані на вашу електронну пошту.
  • увійти в особистий кабінет та у стовпчику меню обрати "записатись на прийом".
  • обрати необхідну вам амбулаторію, лікаря, до якого хочете записатися, причину звернення, день та час прийому та натиснути "підтвердити".

Окрім запису на прийом, сервіс надає можливість переглянути розклад роботи лікарів, а також скасувати запис, якщо ваші плани змінилися. Ставитися до сервісу потрібно відповідально, якщо протягом двох місяців пацієнт двічі записався, але лікаря не відвідав і запис не скасував - доступ до сервісу буде заблоковано. Скасувати запис можна лише до 08:00 того дня, на який був запланований прийом.

Також за допомогою сервісу пацієнти мають можливість отримати онлайн доступ до своїх медичних документів і лабораторних результатів. Розробники запевняють, що всі дані надійно захищені.