У Сєвєродонецьку облаштують зону відпочинку біля озера Паркове

У Сєвєродонецьку облаштують зону відпочинку біля озера Паркове

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Віталій Комарницький та в.о. міського голови Сєвєродонецька, секретар міської ради Вячеслав Ткачук уклали меморандум про співробітництво. Документ передбачає взаємодію в реалізації заходів зі створення сприятливих умов для відновлення парку культури та відпочинку в районі оз. Паркове м. Сєвєродонецька.

Обласна та міська влада домовилися об’єднати зусилля та спрямувати їх на комплекс заходів з облаштування зони відпочинку громадян біля озера Паркове. Зокрема, йдеться про розробку проектної документації та реконструкцію території парку.

Віталій Комарницький зауважив, що проект має значення не лише для Сєвєродонецька, а й для області. «Із завзяттям людей, які тут живуть і працюють, я впевнений, що наш спільний план буде реалізований. Це буде паркова зона, гідна міста, що виконує функції обласного центру. Там відпочиватимуть не лише жителі міста. Важливою є реалізація цього проекту, адже він стане обличчям не лише міста, а й усієї Луганщини», – сказав очільник області.
Вячеслав Ткачук подякував за конструктивну співпрацю з містом та висловив упевненість у подальшій плідній співпраці на благо громади.

Відповідно до меморандуму, реалізація заходів поетапно здійснюється Луганською обласною державною адміністрацією за рахунок коштів державного та обласного бюджетів. 

Луганська обласна державна адміністрація