Сєвєродонецькі поліцейські вже вдруге повернули додому 12-річну втікачку

Сєвєродонецькі поліцейські вже вдруге повернули додому 12-річну втікачку

Оперативники Сєвєродонецького відділу поліції встановили місцезнаходження 12-річної дівчини, яка за три доби вже вдруге тікає з дому. Жертвою злочину неповнолітня не стала.

Сьогодні, близько 3-ї годи ранку до Сєвєродонецького відділу поліції звернулася налякана 56-річна місцева мешканка. Жінка повідомила, що прийшовши з роботи додому, вона виявила записку зі словами «Мама, можеш мене не шукали, прощавай…», а неповнолітньої доньки в квартирі не було.

На пошуки дівчини був піднятий по тривозі особовий склад Сєвєродонецького відділу поліції, ювенальної превенції ГУНП. Орієнтування з прикметами дитини були розіслані на блокпости, патрульним нарядам та доданим силам.

Поліцейські перевірили розважальні заклади, опитали друзів і знайомих дитини та врешті-решт, вже на ранок, знайшли дівчину поблизу будинку однієї з подруг.

Неповнолітня розповіла поліцейським, що тікає з дому бо мати не купляє новий телефон, саме тому вона вибрала у такий спосіб висловити свій протест.

Вирішується питання про притягнення матері дівчини до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 184 КУпАП «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей».