Золота медаль у Сєвєродонецького міського Центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді

Золота медаль у Сєвєродонецького  міського Центру еколого-натуралістичної  творчості учнівської молоді

«Інноватика в сучасній освіті» – єдиний професійний форум освітніх, наукових і науково-технічних інновацій в Україні, на якому широко представлені інноваційні досягнення галузі освіти, відбувся в Києві.

Для освітян Луганщини 2019 рік – ювілейний: 20 років активної участі та численних перемог на міжнародних освітянських виставках! Цієї осені в межах заходів XI Міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті» педагоги Луганської області гідно представили авторські ідеї і практичні напрацювання щодо інноваційного розвитку національної системи освіти.

Зокрема, Сєвєродонецький міський Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді відділу освіти Сєвєродонецької міської ради - учасника виставки цього року нагороджено Золотою медаллю в номінації «Розробка й впровадження інноваційних засобів навчання, проєктів, програм і рішень у закладах освіти».

Отримати таку нагороду було непросто, тому що участь у виставці підтвердили 560 учасників із 25 регіонів України, а також Чехії, Словаччини, Польщі, Франції, США, Білорусії, зокрема, 7 закладів вищої та післядипломної освіти, наукові установи, закордонні заклади освіти й міжнародні освітні агенції; 329 закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти; органи управління освітою; понад 100 закладів професійної (професійно-технічної) освіти, методичні кабінети (центри); 24 виробники й постачальники засобів навчання, видавництва, освітні портали.