Сєвєродончани не будуть платити за дні, коли тепла в будинках не було

Сєвєродончани не будуть платити за дні, коли тепла в будинках не було

Виконуючий обов’язки міського голови Вячеслав Ткачук 31 жовтня провів чергову нараду щодо включення в житлових будинках опалення. Одним з головних питань наради був перерахунок платежів за ті дні, коли опалення в будинку не було. Було зазначено, що в будинках, обладнаних приладами обліку, оплата здійснюється за спожиту теплову енергію. Щодо будинків, які не обладнані приладами обліку, то розмір оплати буде перераховуватися.

Звертаємо увагу, що перераховується плата за опалення, коли теплоносій не подавався саме в будинок, а не в окрему квартиру.

На сьогодні в житлових будинках працюють 12 бригад зі зварниками (які усувають пориви у квартирах) та 16 бригад, які підключають будинки до систем опалення. Тож, з 8:00 до 15:00 кількість будинків без опалення зменшилася на 59, і роботи тривають. До вечора планується подати теплоносій в будинки у кварталі МЖК «Мрія», тут робота припинилась через вихід з ладу засувки на подавальному трубопроводі.

На нараді Вячеслав Ткачук дав доручення включити опалення будівель шкіл у неділю (03 листопада) зранку – щоб приміщення прогрілися до понеділка, коли до занять повернуться школярі з канікул.