Свято перлини Сєвєродонецька - головного світломузичного фонтану!

Свято перлини Сєвєродонецька - головного світломузичного фонтану!

16 листопада з 16:00 години небайдужі мешканці та гості Сєвєродонецька мали змогу прийняти участь у святі світломузичного фонтану, який розміщений біля міського Палацу культури.

Зазначимо, що для переважної більшості сєвєродончан відновлення цього світломузичного фонтану, який не функціонував з 2011 року – дійсно справжнє СВЯТО! Дорослі та малеча, милуючись неповторною мальовничістю різнокольорових водних струменів останньої у цьому році вистави водяного театру, занурювались у чарівний світ музики та краси.

Свято головного світломузичного фонтану Сєвєродонецька стало можливим завдяки наполегливості й турботі за рідне місто нової команди міської ради, найбільшої депутатської групи «Сєвєродончани» з її лідером, головою постійної депутатської комісії з питань планування бюджету та фінансів Ігорем Бутковим та безпосередньо в.о. міського голови Вячеславом Ткачуком.

Звертаючись до присутніх Вячеслав Петрович підкреслив: «Сьогодні ще раз ми підтверджуємо наші наміри в реалізації стратегічних завдань по відновленню і відродженню нашого міста. Я впевнений, що більшість жителів нашого міста підтримують ті починання, які нашій команді вдалося реалізувати за ці 9 місяців. У нас є прагнення і бажання служити людям. Служити, тому що тут живе моя сім'я, мої діти, внуки, правнуки. Це наше з вами місто. Все, що ми обіцяли - ми робимо!»

Від імені депутатів міської ради, депутатської групи «Сєвєродончани» зі святом поздоровив містян депутат міської ради Андрій Гавриленко: «Сьогодні у нашому місті чергове покращення інфраструктури. Наша з вами спільна задача - зберігати те, що нам вдається покращувати. Ми і далі будемо робити все для того, щоб Сєвєродонецьк розвивався. Всіх зі святом!»

З перших днів роботи нової команди, яка розпочала свою діяльність з 22 грудня 2018 року шляхом позбавлення повноважень недієздатних і корумпованих «управлінців» - міського голови Валентина Казакова та його заступників, всі сили були покладені на відновлення і відродження Сєвєродонецька. Городяни та гості міста буквально з перших днів роботи нової команди почали бачити результати їх діяльності: депутатською більшістю оперативно та якісно прийнято міський бюджет з урахуванням головних напрямків роботи. Окрім цього, найшвидшого вирішення вимагали розбиті дороги та тротуари, зношена інфраструктура та відсутність спецтранспорту і спецобладнання в ЖКГ, енергозатратне, а в деяких районах взагалі відсутнє вуличне освітлення, відсутність даху на зупинках громадського транспорту, захаращені парки та сквери та безліч інших проблем. Новою командою було розроблено стратегічні напрямки діяльності та план головних робіт. Прийнято низку важливих міських програм, серед яких знайшлося місце і перлині Сєвєродонецька - світломузичному фонтану біля міського Палацу культури.

Роботи з реанімації фонтану ускладнювалися тим, що фірма, яка займалася його монтажем припинила свою діяльність, а насоси та інше обладнання найдешевшого китайського виробництва не протрималися і трьох років. Але, незважаючи на ці проблеми, логістичні незручності та штучні перепони деяких псевдопатріотів Сєвєродонецька, міська влада стримала обіцянку - головний світломузичний фонтан Сєвєродонецька запущений у цьому році, у тому числі завдяки добросовісній та відповідальній роботі місцевого підприємця-патріота В’ячеслава Орлова. Упродовж тижня проводилася перевірка його сталої роботи, про що 16 листопада підписано відповідний акт прийому-передачі об’єкту. На зиму об’єкт буде законсервовано.

Весною 2020 року головний світломузичний фонтан Сєвєродонецька вже буде запущений на постійній основі, та сподіваємося, що упродовж десятиліть у вечірній час продовжуватиме милувати городян та гостей міста своєю красою, музикою та світловодограєм.

P.S. Як зазначає керівництво міста, на новорічні та різдвяні свята центральним елементом прикраси перед міським Палацом культури буде новопридбаний світловий фонтан. Його встановлять над чашею світломузичного фонтану, що стане черговим приємним святковим подарунком для дорослих і маленьких сєвєродончан, а також гостей нашого міста.

Галерея зображень

Свято перлини Сєвєродонецька - головного світломузичного фонтану!
Свято перлини Сєвєродонецька - головного світломузичного фонтану!
Свято перлини Сєвєродонецька - головного світломузичного фонтану!
Свято перлини Сєвєродонецька - головного світломузичного фонтану!
Свято перлини Сєвєродонецька - головного світломузичного фонтану!
Свято перлини Сєвєродонецька - головного світломузичного фонтану!